Overige info

Default

Faciliteiten

Het Luxor Theater wil kunst en cultuur in Zutphen bevorderen, met de nadruk op film. Culturele en sociale initiatieven uit de Zutphense gemeenschap faciliteren wij graag. Als ons reguliere film- en podiumprogramma ruimte biedt, is de filmzaal of het theatercafé tegen vergoeding te gebruiken voor bijvoorbeeld lezingen of presentaties.

U kunt ook een besloten filmvoorstelling voor scholen of groepen organiseren. Eventueel helpen wij u bij de filmkeuze. Uiteraard kunt u eigen audiovisuele producties vertonen of kiezen voor een film uit onze actuele programmering.
U kunt van ons prachtige filmtheater gebruik maken voor 250,- euro per dagdeel, excl. btw. Dit bedrag is excl. de huur van een te vertonen film.


Gezien onze doelstelling moet de activiteit waarvoor u een ruimte van Luxor Theater wilt gebruiken een cultureel of maatschappelijk relevant karakter hebben.

 


Partners

Culturele partners

Luxor is onderdeel van de basisinfrastructuur Cultuur in Zutphen. Samen met de volgende vijf partners vormen wij het Zudocku: het Zutphens Directie Overleg Cultuur en Kunst. De directies werken actief samen aan een hoogwaardig kunst- en cultuurklimaat voor bewoners, bezoekers en bedrijven van Zutphen, Warnsveld en nabije omgeving.

Overige partners

Disclaimer

De inhoud van deze website is met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. Luxor Theater streeft ernaar actuele en correcte informatie te vermelden. Aan de inhoud van deze website kunnen echter geen rechten worden ontleend. Ook zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar u vanuit deze website kunt linken.

Hoewel Luxor Theater geen aansprakelijkheid aanvaardt voor mogelijke onjuistheden, stellen wij het op prijs als u onvolledigheden of foutieve informatie aan ons meldt. Graag via e-mail aan info@luxorzutphen.nl met als onderwerp website. Bij voorbaat dank!

Colofon

Digitale filmagenda

U kunt de filmagenda ook als pdf-bestand downloaden

downloaden

Nog geen Luxorpas? Bestel hem nu!

Met een Luxorpas haalt u er meer uit. Krijgt u korting en ontvangt u elke twee maanden ons programma.

Lees verder

Houtmarkt 64 | 7201 KM Zutphen | 0575 - 51 37 50 | route | info@luxorzutphen.nl | Twitter Facebook