Vintage Cinema 35 mm

Default

In 2012 is de projectietechniek overgegaan van 35 mm naar hoogwaardige digitale vertoning. Maar met Vintage Cinema 35 blijft de cultuurhistorische waarde en het vakmanschap van de 35 mm-vertoning voor de toekomst behouden.

Vintage Cinema 35 mm is een onderdeel van Luxor Theater in Zutphen. Onder de noemer Vintage Cinema 35 mm willen we het analoge tijdperk eren door de projector die ons jarenlang van dienst was niet zomaar weg te schuiven in een hoekje.

Wij vinden het van belang dat dit tijdperk geëerd wordt en ook het ambacht wat hierbij hoort zoals het monteren en demonteren.
Zolang we kunnen zullen we proberen dit voort te zetten, alhoewel het aanbod van 35 mm minder wordt aangezien filmrechten vervallen.

​Twee keer per maand - op de tweede en derde maandag - kunt u genieten van 35 mm-films.
U kunt ons ook volgen op Facebook

Reserveren

Reserveren kan via onze website. Luxor is telefonisch bereikbaar vanaf een uur voor aanvang van iedere voorstelling. Ons telefoonnummer is (0575) 51 37 50.

Omdat het vooraf vaak druk is aan de kassa, kunt u beter tijdens de voorstelling bellen. Gereserveerde kaarten dient u uiterlijk een half uur voor aanvang op te halen. 

Meer informatie over kijkwijzer klik hier

Digitale filmagenda

U kunt de filmagenda ook als pdf-bestand downloaden

downloaden

Houtmarkt 64 | 7201 KM Zutphen | 0575 - 51 37 50 | route | info@luxorzutphen.nl | Twitter Facebook