Gebouw

Default

Het huidige pand

Filmzaal

De intieme filmzaal heeft tachtig comfortabele stoelen met genoeg beenruimte en een podium. Het huidige interieur dateert van 2005.
De jaren daarna is flink geïnvesteerd in professionele zaalversterking en zaallicht. Hierdoor is er ruimte voor de podiumkunst en is de samenwerking met bijvoorbeeld de Hanzehof goed te faciliteren.

U kunt van ons prachtige filmtheater gebruik maken voor 250,- euro per dagdeel, excl. btw. 
Dit bedrag is excl. de huur van een te vertonen film.

Mindervaliden graag van tevoren aanmelden. Rolstoelgebruikers hebben helaas zeer beperkt toegang.

Theatercafé

Het theatercafé is gevestigd in de middeleeuwse gewelvenkelder onder de filmzaal. Vanaf een uur voor - tot een uur na iedere voorstelling, is het geopend. Wij maken voor u een heerlijke cappuccino, espresso, latte macchiato e.a. Voor theeliefhebbers is er een uitgebreid assortiment Dilmah-thee. 

Onze koffie en thee zijn Fairtrade en biologisch. Verder biedt ons theatercafé een ruim assortiment frisdranken, bier en goed geselecteerde wijnen van  Schaapveld & Neleman.

 

Reserveren

Reserveren kan via onze website. Luxor is telefonisch bereikbaar vanaf een uur voor aanvang van iedere voorstelling. Ons nummer is (0575) 51 37 50.

Omdat het vooraf vaak druk is aan de kassa, kunt u beter tijdens de voorstelling bellen. Gereserveerde kaarten dient u uiterlijk een half uur voor aanvang op te halen. 

Meer informatie over kijkwijzer klik hier

Nog geen Luxorpas?

Met een Luxor pas haalt u er meer uit.
U krijgt korting en ontvangt elke maand ons
E-programma.

Lees verder

Houtmarkt 64 | 7201 KM Zutphen | 0575 - 51 37 50 | route | privacy statement | info@luxorzutphen.nl | Twitter Facebook