Overige info

Default

Faciliteiten

Het Luxor Theater wil kunst en cultuur in Zutphen bevorderen, met de nadruk op film. Culturele en sociale initiatieven uit de Zutphense gemeenschap faciliteren wij graag. Als ons reguliere film- en podiumprogramma ruimte biedt, is de filmzaal of het theatercafé tegen vergoeding te gebruiken voor bijvoorbeeld lezingen of presentaties.

U kunt ook een besloten filmvoorstelling voor scholen of groepen organiseren. Eventueel helpen wij u bij de filmkeuze. Uiteraard kunt u eigen audiovisuele producties vertonen of kiezen voor een film uit onze actuele programmering.
U kunt van ons prachtige filmtheater gebruik maken voor € 300,- euro per dagdeel, excl. btw. Dit bedrag is excl. de huur van een te vertonen film.


Gezien onze doelstelling moet de activiteit waarvoor u een ruimte van Luxor Theater wilt gebruiken een cultureel of maatschappelijk relevant karakter hebben.


 

Disclaimer

De inhoud van deze website is met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. Luxor Theater streeft ernaar actuele en correcte informatie te vermelden. Aan de inhoud van deze website kunnen echter geen rechten worden ontleend. Ook zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar u vanuit deze website kunt linken.

Hoewel Luxor Theater geen aansprakelijkheid aanvaardt voor mogelijke onjuistheden, stellen wij het op prijs als u onvolledigheden of foutieve informatie aan ons meldt. Graag via e-mail aan info@luxorzutphen.nl met als onderwerp website. Bij voorbaat dank!

Colofon

Digitale filmagenda

U kunt hieronder ladder downloaden

downloaden

Geen Luxorpas?

Met een Luxor pas haalt u er meer uit.
U krijgt korting en ontvangt elke maand ons
de digitale ladder.

Lees verder

Houtmarkt 64 | 7201 KM Zutphen | 0575 - 51 37 50 | route | privacy statement | info@luxorzutphen.nl | Twitter Facebook