Steun Luxor

Default

Zullen we vrienden worden?
Luxor kan jouw vriendschap goed gebruiken!


Luxor wil heel graag vrienden met je worden. Want Vriend of Vriendin van Luxor worden, is niet alleen leuk maar ook mooi: met jouw bijdrage help je het filmtheater –sinds 1919 – aan een gezonde toekomst. Belangrijk, omdat we Zutphen en wijde omgeving een sprankelend en veelzijdig cultureel programma willen blijven bieden, met bijzondere films en verrassende evenementen.

Hoe word je vriend van Luxor?
Je wordt Vriend/Vriendin van Luxor voor € 65,- per jaar (meer mag natuurlijk ook!)
Met alle voordelen van dien: je betaalt met jouw Vriendenpas geen € 9,50 voor een film, maar € 7,00.
Bovendien krijg je voorrang bij bijzondere activiteiten en nodigen wij je uit voor de jaarlijkse Vriendenavond met een spannend thema.

Of houd je het bij een Kortingspas?
Is € 65,- voor jou geen haalbare kaart? Word dan kortingspashouder! Voor € 22,50 per jaar, betaal je dan geen € 9,50 voor een film, maar € 7,00.
Misschien wil je meer steun geven?  
Word dan schenker!
Vanaf € 250,- per jaar, kun je Schenker van Luxor worden. Eenmalig of vaker. Gewoon, omdat je dit culturele pareltje in Zutphen een warm hart toedraagt.

Fiscaal aftrekbaar
Luxor is door de fiscus erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling. Omdat we een zogeheten ANBI-verklaring hebben, mag je de schenking of bijdrage voor de Vriendenpas aftrekken bij je aangifte inkomstenbelasting. Je ontvangt op aanvraag jaarlijks een overzicht van jouw bijdrage aan Luxor.

Bevestig onze vriendschap:
Klik om een vriend/kortingspashouder van Luxor te worden. 

 

Digitale filmagenda

U kunt hieronder ladder downloaden

downloaden

Houtmarkt 64 | 7201 KM Zutphen | 0575 - 51 37 50 | route | privacy statement | info@luxorzutphen.nl | Twitter Facebook